GEORGE BISTRO BISTRO

GEORGE BISTRO BISTRO Burgers and Fries

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 72 beoordelingen
17 sep 2020 om 21:29 Food was not even prepared when I arrived to pick it up.
29 aug 2020 om 16:37 eten was vrij koud en dat is toch erg jammer!
8 jun 2020 om 0:05 Burger was redelijk. De salade was goed en de zelfgemaakte patat was niet lekker. Waarschijnlijk te lang gebakken. Al met al teveel geld betaald voor een maaltijd, die zeker geen twintig euro waard was.
16 mei 2020 om 22:34 delivery was on time and food was nice but colder than i expected; my review is not fully positive because one sidedish was missed.
9 mei 2020 om 9:18 Ik vond het eten het geld absoluut niet waard. Alle saus voor op de burger was uit het bakje dus ook nog zonder soja saus gegeten.
24 apr 2020 om 20:43 Perfect gegeten.
29 feb 2020 om 21:56 De frites (een handjevol) zat ik een grote zak en was bijna volledig afgekoeld. De burger, tja, het was tonijn... kan er verder weinig positiefs over zeggen. Het was duidelijk dat dit alles zonder liefde voor eten was bereid. Heel jammer en veel te duur.
26 feb 2020 om 20:30 Bij eerdere bestellingen (buiten de spits) was ik tevreden. Deze keer was de burger veel te ongaar wat mij betreft. Het rook en proefde daardoor ook niet lekker. Het bakje was er ook doorweekt van.
21 feb 2020 om 21:41 Heerlijk gegeten!!!
29 jan 2020 om 22:09 Het eten kwam koud aan en er miste een gerecht. Het gerecht is na bellen bij bezorgd, Er was door het restaurant een salade bij gedaan, als excuses. Dat was heel aardig, alleen was de verpakking in de tas open geraakt en zat alles onder de saus.
26 jan 2020 om 19:46 Fried shrimps came only three small pieces, like a joke. Burger and fries were also bad. This was the worst experience so far
1 jan 2020 om 17:22 Waardeloze tent! Ze weten hier keer op keer op keer bestellingen te verprutsen. Zelfs als je in comments een reminder zet.. Nog niet eerder meegemaakt. Fijn dat ik wel mijn geld terugkrijg. 0 sterren voor George Bistro, big fail!!